Vinete si dovlecei pane

de Alinutza80 in Mancaruri de legume, 7 Aug 2012 | 6964 vizualizari

 

Rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si dovlecei pane:

Se curata vanata si dovleceii de coaja. Se taie felii nu foarte groase.

Ouale se bat bine cu sare si piper(dupa gust), apoi se adauga faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. In caz ca mai trebuie faina se mai adauga, compozitia trebuie sa fie nu foarte groasa(ca la clatite).

Se pune uleiul la incins. Feliutele de vinete si dovlecei se dau prin compozitia de ou cu faina si se pun la prajit.

Dupa ce se rumenesc frumos, se scot pe un servetel de bucatarie(sa absoarba uleiul).

Se servesc calde cu crema de usturoi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu vinete